SPECIALNI IZDELKI ZA NEGO IN ZAŠČITO KOŽE

Paul Voormann je vodilni proizvajalec visokokvalitetnih izdelkov na nego kože v industriji. Pohvali se lahko z več kot petdesetletno tradicijo. Skrbno izbrane sestavine, nenehne inovacije, raziskovanja in vlaganja v razvoj botrujejo bogati in pestri paleti koži in okolju prijaznih izdelkov za najrazličnejše potrebe – od čiščenja do zaščite in nege. Naložite si naš katalog in se posvetujte se z našimi strokovnjaki. Z veseljem vam bomo pomagali izbrati pravega za vas.

ZAŠČITA

Serija visokokakovostnih izdelkov za zaščito kože učinkovito ščiti kožo pred obremenitvami, ki jih prinaša delo z vodotopnimi ali nevodotopnimi snovmi, nudi pa tudi tudi zaščito pred UV sevanjem in drugimi škodljivimi vplivi, ki smo jim izpostavljeni pri delu. Ob tem uporaba sredstev za zaščito olajša tudi čiščenje kože izpostavljene močni umazaniji.

ČIŠČENJE

Temeljito a nežno čiščenje, ki kože ne draži je temelj zdravja kože. Izdelki za čiščenje kože so prilagojeni načinu in intenziteti čiščenja različnih vrst in stopenj umazanije, tako da kožo očistijo kolikor je potrebno a kolikor se da nežno. Koža je tako temeljito očiščena ne da bi jo obremenjevali.

NEGA

Po delu bo očiščeni koži prijala nega, ki jo bo obvarovala pred izsušitvijo in ji pomagala pri obnavljanju. Izdelki za nego s skrbno izbranimi sestavinami učinkovito podpirajo naravno regeneracijo in zdravje kože.

PREVERJENA KLASIKA

Izdelki, ki že desetletja navdušujejo najzahtevnejše uporabnike po vsem svetu. Brez njih preprosto ne gre.

DOZIRNIKI

Higienično, učinkovito in varčno. Doziranje sredstev z dozirniki, razvitimi na podlagi petdesetletni izkušenj in preverjenimi s petdesetimi leti uporabe prepriča tudi najzahtevnejše. Medsebojno usklajeni za doziranje sredstev za čiščenje in sredstev za nego poskrbijo za hiter in enostaven potek obeh postopkov ter optimalno porabo, s čimer prihranimo čas in denar.